Bezpečnější jízda se stylovými autožárovkami Osram Cool Blue Intense H7

K nákupu autožárovek s mimořádnými vlastnostmi vedou řidiče dva hlavní důvody. Prvním z nich je vzhled a vizuální efekt světelného paprsku ve světlometu a ten druhý – technické parametry pro praktické využití. Nelze přesně stanovit podle věku nebo životního stylu, jaká skupina řidičů vybírá na základě vzhledu, a která se řídí spíše množstvím světla, už jen proto, že pro mnohé z nás je podstatné obojí. U výrobku Osram Cool Blue Intense H7 https://www.lightpark.cz/osram-autozarov-h7-cool-blue-intense-64210cbi-55w-12v-px26d-blistr/ se obě vlastnosti spojily v jeden celek.

městský provoz

Více světla – v porovnání s obyčejnou halogenovou žárovkou je světelný kužel delší a širší zhruba o dvacet procent, a to při dodržení zákonem stanoveného limitu světelného toku 1500 lumen. Výrobce Osram dbá u všech svých produktových řad na legislativní rámec a je prakticky vyloučeno, aby i autožárovka s nadstandardními parametry oslňovala protijedoucí vozidla.

rozsvícená přední světla

Jiná barva – to zásadní, co tento výrobek řadí mezi světovou elitu a nejprodávanější typy automobilových žárovek, je naprosto odlišná barva vyzařovaného světla. Od standardních autožárovek můžete očekávat maximálně 3200 K, což je teplá bílá, model Cool Blue Intense ovšem svítí o poznání bělejším odstínem 4200 K. Chladnější barva s výraznější složkou modrého světelného spektra má příznivý vliv na řízení vozidla. Podporuje soustředění na jízdu, zabraňuje usínání za volantem a spolu s vyšším jasem umožňuje snazší a rychlejší reakce na dopravní značení a situace v jízdním pruhu. Jízda je pak bezpečnější, což ocení nejen samotná posádka vozidla, ale i ostatní účastníci provozu.

Zajímavý vzhled – a konečně samotný vzhled rozsvíceného světlometu budí zčásti dojem, že jde o napodobeninu svitu xenonových výbojek. Je to ovšem stále halogenová žárovka, nikoli halogenidová vysokotlaká výbojka. Výhodou je však kompatibilita výrobku se všemi typy světlometů, a to jak pro jednovláknové žárovky H7, tak i pro starší autožárovky H4 se dvěma vlákny.

Related Post

Fréza na práciFréza na práci

Jsou různé zaměstnání a také obchody, které se zaměřují vždycky na určitý produkt nebo třeba také služby. A jsem kdysi pracoval v hračkářství, takže vím, že výroba různých hraček anebo